nadmerne veľkosti - oblečenie odevy XXL 3XL 4XL 5XL 6XL 7XL (https://www.velline.sk/)
Úvodná strana » Všeobecné obchodné podmienky » Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV A ZASIELANIE OBCHODNÝCH OZNÁMENIE

1. Zákon o ochrane osobných údajov. Ochrana osobných údajov kupujúceho, ktorý je fyzickou osobou, je poskytovaná zákonom č 101/2000 Z. z., O ochrane osobných údajov, v znení neskorších predpisov.

2. Osobné údaje. Kupujúci súhlasí so spracovaním týchto svojich osobných údajov: meno a priezvisko, adresa bydliska, sídla alebo miesta podnikania, identifikačné číslo, daňové identifikačné číslo, adresa elektronickej pošty a telefónne číslo (ďalej spoločne všetko len ako "osobné údaje").

3. Súhlas kupujúceho. Kupujúci súhlasí so spracovaním osobných údajov predávajúcim, a to pre účely realizácie práv a povinností z kúpnej zmluvy a pre účely zasielania informácií a obchodných oznámení kupujúcemu.

4. Správnosť, pravdivosť a aktualizácia osobných údajov. Kupujúci berie na vedomie, že je povinný svoje osobné údaje (pri registrácii, vo svojom užívateľskom účte, pri objednávke uskutočnenej z webového rozhrania obchodu) uvádzať správne a pravdivo a že je povinný bez zbytočného odkladu informovať predávajúceho o zmene svojich osobných údajov.

5. Spracovateľ osobných údajov. Spracovaním osobných údajov kupujúceho môže predávajúci poveriť tretiu osobu, ako spracovateľa. Okrem osôb prepravujúcich tovar nebudú osobné údaje predávajúcim bez predchádzajúceho súhlasu kupujúceho odovzdávané tretím osobám.

6. Doba a spôsob spracovania osobných údajov. Osobné údaje budú spracovávané po dobu neurčitú. Osobné údaje budú spracovávané v elektronickej podobe automatizovaným spôsobom alebo v tlačenej podobe neautomatizovaným spôsobom.

7. Odvolanie súhlasu kupujúceho. Kupujúci potvrdzuje, že poskytnuté osobné údaje sú presné a že bol poučený o tom, že sa jedná o dobrovoľné poskytnutie osobných údajov. Kupujúci prehlasuje, že bol poučený o tom, že súhlas so spracovaním osobných údajov môže vo vzťahu k predávajúcemu odvolať písomným oznámením doručeným na adresu predávajúceho.

8. Chybné spracovanie osobných údajov. V prípade, že by sa kupujúci domnieval, že predávajúci alebo spracovateľ (článok 9.5) vykonáva spracovanie jeho osobných údajov, ktoré je v rozpore s ochranou súkromného a osobného života kupujúceho alebo v rozpore so zákonom, najmä ak sú osobné údaje nepresné s ohľadom na účel ich spracovania, môže:

a) požiadať predávajúceho alebo spracovateľa o vysvetlenie,
 b) požadovať, aby predávajúci alebo spracovateľ odstránil takto vzniknutý stav. Najmä sa môže jednať o blokovanie, vykonanie opravy, doplnenie alebo likvidáciu osobných údajov. Ak je žiadosť kupujúceho podľa predchádzajúcej vety považovaná za oprávnenú, predávajúci alebo spracovateľ odstráni okamžite závadný stav. Ak nevyhovie predávajúci alebo spracovateľ žiadosti, má kupujúci právo obrátiť sa priamo na Úrad pre ochranu osobných údajov. Týmto ustanovením nie je dotknuté oprávnenie kupujúceho obrátiť sa so svojím podnetom na Úrad na ochranu osobných údajov priamo.

9. Informácie o spracovaní osobných údajov. Ak požiada kupujúci o informáciu o spracovaní svojich osobných údajov, je mu predávajúci povinný túto informáciu odovzdať. Predávajúci má právo za poskytnutie informácie podľa predchádzajúcej vety požadovať primeranú úhradu neprevyšujúcu náklady nevyhnutné na poskytnutie informácie.

10. Súhlas kupujúceho so zasielaním obchodných oznámení. Kupujúci súhlasí so zasielaním informácií súvisiacich s tovarom, službami alebo podnikom predávajúceho na elektronickú adresu kupujúceho a ďalej súhlasí so zasielaním obchodných oznámení predávajúcim na elektronickú adresu kupujúceho. Kupujúci prehlasuje, že bol poučený o tom, že súhlas so zasielaním obchodných oznámení môže vo vzťahu k predávajúcemu odvolať písomným oznámením doručeným na adresu predávajúceho.

Kategórie tovaru

Oblečenie pre poľovníkov Oblečenie pre rybárov Maskáčové oblečenie

Hodnotenie zákazníkov

20.11.2017
Odporúčam.
Milan.
19.11.2017
Som spokojný uvidíme po prvom praní .
Man
17.11.2017
Výborná služba pre ľudí s nadmernými veľkosťami. Pri dvoch položkách - nohavice a polokošeľa - údaje o rozmeroch na webe stačili. Nevyšlo to s rozmerom bundy. Odporúčal by som obchodu uvádzať aj rozmer pásu a bokov. Kvôli chýbaniu týchto údajov som sa pri objednávke veľkosti zmýlil. Ešte že sa našiel iný záujemca o bundu v rodine.
Overený zákazník

Nákupný košík

Celková cena:
0,00 € s DPH

Info

Nové platobné metódy:

gopay

Aktuálny kurz:

1 EUR = 25,50 CZK

upravy

Tovar, označený týmto obrázkom, môžeme upraviť podľa želania!

V detaile tovaru zafajknite políčko "upraviť na mieru"

Upravený tovar nie je možné vrátiť!

facebook velline

Rýchly kontakt

overeny obchod

Martin Stupka
Františka Hrubína 16
568 02 Svitavy

IČ: 72871318
DIČ: CZ7502193512

ŽL: č.j. 18974-09/OOŽÚ-760-2009/nol vydaný OOŽÚ Měst. úřad Svitavy

IČP: 1002536961

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online. V případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.